Начало Посетете Brig Контакти


                                   

НАДУВАЕМИ ЛОДКИ BRIG/БРИГ

МАЛКА ФОТОГАЛЕРЕЯ

Надуваеми лодки БРИГ/BRIG серия DINGO. Натиснетете, за да увеличите! Надувные лодки БРИГ/BRIG серии BALTIC. Нажмите, чтобы увеличить! Надувные лодки БРИГ/BRIG серии FALCON Tenders. Нажмите, чтобы увеличить! Надувные лодки БРИГ/BRIG серии FALCON . Нажмите, чтобы увеличить!
DINGO BALTIC FALCON Tenders FALCON Riders
Надувные лодки БРИГ/BRIG серии HEAVY-DUTY. Нажмите, чтобы увеличить! Надувные лодки БРИГ/BRIG серии EAGLE. Нажмите, чтобы увеличить! Надувные лодки БРИГ/BRIG серии EAGLE. Нажмите, чтобы увеличить! Надувные лодки БРИГ/BRIG серии EAGLE. Нажмите, чтобы увеличить!
HEAVY-DUTY RESCUE NAVIGATOR EAGLE 
 

Надуваеми лодки BRIG/БРИГ са създадени за да се наслаждавате всеки път на техния комфорт, качество и елегантност.

Вие можете да ловите сам риба, да се возите с весела компания на водни ски, да излезете на разходка със семейството, да се гмуркате с акваланг или просто да се отпуснете на слънце.

ГОЛЯМ ИЗБОР ОТ НАДУВАЕМИ ЛОДКИ И АКСЕСОАРИ

Ние предлагаме над 40 модела надуваеми лодки БРИГ и се надяваме, че Вие ще намерите за себе си идеалния вариант. Така също тук ще намерите голям асортимент от аксесоари и допълнително оборудване, за да направите плаването си истинско удоволствие.

МЕЖДУНАРОДНИ СТАНДАРТИ

Международные стандартыВсички модели лодки БРИГ съответстват на изискванията на международния стандарт за качество ISO6185 и директивата EEC 94/25/CE. Нещо повече, спасителните лодки БРИГ отговарят на всички изисквания на международната конвенция SOLAS, а всяка лодка се доставя и със сертификат на Руския морски регистър. Благодарение на строгия операционен контрол и контрол на качеството , качеството на лодките БРИГ се намира на най високо ниво, отговарящо на Вашите изисквания.

РЪЧНА ИЗРАБОТКА И ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ

Всяка  лодка БРИГ е изработена от ръцете на професионални майстори. Всеки етап от производството, от разкрояване до залепване, завършва се с изпитания, внимателно се  проверява и контролира се. Много специалисти от тази област си съперничат за престижното място в отбора на компанията БРИГ. Това е отбор, в основата на който стои опит, майсторство и солидарност.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ МАТЕРИАЛИ

Специалният 5-ет слоен материал MIRASOL с вътрешна част от полиестер 1100 Decitex и 1680 Decitex гарантира на лодките БРИГ висока здравина и износоустойчивост. Висока устойчивост на химическо въздействие , слънчеви лъчи и екстремални температури от -30°C до +60°C позволяват използването на лодките БРИГ в различни климатични условия. За  използване в зони с горещ климат в течението на цялата година,  можете да изберете HYPALON* - специален високо устойчив материал, предназначен за продължително въздействие на слънчеви  и ултравиолетови лъчи. Фирмата БРИГ Ви дава гаранция, че всички използвани материали в продължение на 5 години не  дефектират.

* търговска марка Du Pont


НАДУВАЕМИ ЛОДКИ BRIG/БРИГ

Сглобяеми надуваеми лодки (дължина от 2,65 м до 3,8 м):

RIB Лодки  (дължина от 2,75 м до 5 м):

 Лодки (дължина от 4,1 м до 4,6 м):

RIB лодки (дължина от 5 м до 6 м):


TOP 10 най продаваните модели:

                                                            

                                                                                                                                                                                                                             

                                                                                                                                  Всички права запазени ©